Blog Innlegg

Blogg på Næringstjenester 2022

Det er torsdag, og det er tid for tilbakeblikk på en tid med pandemi og mange utfordringer i samfunnet, men vi har fått mange spennende oppdrag både for Vestby kommune for en stor nabobedrift! Bildene viser hvor forskjellige oppdrag vi har hatt for denne kunden; snekring, lakkering, støvsuging og renhold, i tillegg til at vi har vært med i produksjonsområdet med mange av våre flotte ansatte.

I tillegg til alt vi har produsert og bidratt med, er det flere som har hatt behov for en trygg samtale på et kontor, en klapp på skuldra og en liten oppmuntring. Vi jobber med å utvikle mennesker gjennom arbeid, og det er et samfunnsoppdrag som gir oss meningsfylte arbeidsdager.

Dagene og ukene er veldig ulike, avhengig av hva slags oppdrag vi får inn. Snart er det igjen tid for å plukke søppel i sentrums-områdene og strendene i den vakre kommunen vår.

Vi håper dere følger med på bloggen vår, og ønsker å fortelle alle dere i lokalsamfunnet rundt oss noe mer om hvordan dagene våre er, og hvor utrolig viktig vi synes det er at alle mennesker opplever fellesskap og tilhørighet – hver dag.

Truck er kjekt å ha når det skal flyttes mye paller.