Blog Innlegg

Blogg på Næringstjenester våren 2019

Det er torsdag, og det drar seg mot slutten på en travel uke! Vi produserer tennruller, lager poser og putter ferdige tennruller oppi, monterer stifter, tar av etiketter på bokser, plastrer masse paller, sorterer varer som skal resirkuleres og setter etiketter på store bøtter.

Det blir klargjort for salg av vårt nye produkt: strikkede og tova sitteunderlag i ren ull. Den oppgaven gir oss mange gode arbeidstimer og et hyggelig miljø rundt strikkebordet.

I tillegg til alt vi har produsert, er det flere som har hatt behov for en trygg samtale på et kontor, en klapp på skuldra og en liten oppmuntring. Vi jobber med å utvikle mennesker gjennom arbeid, og det er et samfunnsoppdrag som gir oss meningsfylte arbeidsdager.

Dagene og ukene er veldig ulike, avhengig av hva slags oppdrag vi får inn, og hva deltakerne våre faktisk kan mestre.

Vi ønsker med denne bloggen å fortelle alle dere i lokalsamfunnet rundt oss noe mer om hvordan dagene våre er, og hvor utrolig viktig vi synes det er at alle mennesker opplever fellesskap og tilhørighet – hver dag. Og med det erklærer vi hverdagsbloggen vår for åpnet 😊