Møt Aleksander Finstad i ukas intervju.

Aleksander er 30 år og bosatt i Vestby.

Han startet opp hos Næringstjenester i februar 2017 og ble fast ansatt i juni samme år.

Møt Aleksander Finstad, en av våre dyktige medarbeidere og hans favorittoppgave er å fullføre oppdraget!

Han synes det er viktig at ting blir gjort nøyaktig og i et riktig tempo.

Han opprettholder en høy arbeidsmoral, er opptatt med å gjøre hver arbeidsoppgave etter angitt veiledning og setter sin ære til å komme tidsnok på jobb hver dag.

Aleksander er en av våre mange ansatte som er flink med hendene sine. Alle benkene til Vestby Sykehjem hadde i fjor en overhaling og han var en av de som arbeidet mest med dette oppdraget. Benkene ble nøysomt vasket, pusset ned og lakket i flere lag. Til glede for ansatte og beboere i sykehjemmet.

En annen arbeidsoppgave han mestrer til fingerspissene er å reparere transportbur for ASKO. Noen ganger er det litt frustrerende med mangel på deler. Det tenker vi er en ærlig sak, da Aleksander er opptatt av flyt i oppgavene.

Det å holde seg i god form er viktig for Aleksander. Han går til og fra jobb når været er bra. Ellers så tar han rutebussen. Om våren og sommeren er det moped som er hans transportmiddel.

På fritiden går det i musikk. Han spiller gitar, både elektrisk og kasse. Han skriver egne tekster og har spilt i band. Aleksander har interesse for kunst og både tegner og maler selv. Favoritt sjangeren er sosialrealisme og symbol kunst.

«Kunstneres mål er å få folk til å reagere på sine bilder. Får man noen til å reagere, så har man lykkes», sier Aleksander.

Vi avslutter med å spørre om hvordan det er å jobbe hos Næringstjenester. Kollegaene er hyggelige, sier Aleksander. Vi har et blandet arbeidsmiljø, og det er fint!

Følg med i neste uke. Da vil du møte Øyvind Hjelvik som er bosatt i Son og er vår trofaste sjåfør.