Møt Øyvind Hjelvik i ukas intervju.

Denne uken skal du få bli bedre kjent med Øyvind Hjelvik som er 38 år og bor i Son.

Han har arbeidet hos Næringstjenester siden 2003 og innehar den viktige rollen som tillitsvalgt for sine kollegaer. Dette er en sentral rolle som Øyvind tar meget alvorlig.

Han er vår faste sjåfør, og det er som regel han du treffer når vi henter og leverer oppdrag.

Øyvind synes Næringstjenester er en koselig arbeidsplass, med fine oppgaver. Nøyaktighet er noe Øyvind setter sin lit til og han har alltid full innsats på jobb. Det er alltid plass til flere og nye oppgaver, og da vil han selvfølgelig bistå med opphenting eller levering.

Han setter stor pris på alle arbeidsoppgavene vi får inn og sier at det er viktig å levere kvalitet og at kundene er fornøyd. Det er spesielt morsomt når vi har større oppgaver som går over lengre tid. Da vet vi hva vi har å gjøre i forkant av når vi kommer på jobb.

Øyvind er gift, har eget hus og bil. Derfor tar dette mye av hans fritid. I tillegg har de en hund som må luftes hver dag og da går det i lengre turer for å få litt trim. Det er også viktig for Øyvind å være sammen med venner og han stiller alltid opp hvis det er noen som trenger litt ekstra hjelp.