Møt Kristin Skaflestad i ukas intervju.

Møt Kristin Skaflestad som har to jubileer i 2020. Hun blir 50 år i mars og har arbeidet hos oss i 25 år! Hun sier at hun trives like godt her nå i dag, som da hun startet opp for første gang i 1995.

Kristin er en morgenfugl og er alltid først på jobb. Det er takket være henne at vi har klar kaffe og te hver dag når vi kommer om morgenen. Det er noe vi alle setter meget stor pris på.

Kristin er allsidig og den eneste dama som reparerer transportbur for ASKO. Samtidig er hun en av våre faste sjåfører som er like blid og henter eller leverer oppdrag for kundene våre. Hun er sjelden syk, kjøper inn det vi trenger på REMA 1000, og har ansvaret for å vaske hele produksjonslokalet to ganger i uken.

«Når jeg er på jobb så har jeg det bra.», sier Kristin. «Jeg liker spesielt å trene meg opp på oppgaver som å sette på etiketter».

Kristin sier også at mailing jobber med å legge brev i konvolutt er fine oppgaver. «Men vi ser jo at det er mindre av dette nå i dag enn tidligere». «Det er mange som går over til å sende de på e-post i stedet.» og avslutter med: «når vi har oppgaver som er varierte, har jeg det bra på jobb.»

På fritiden liker Kristin å holde seg i aktivitet. To ganger i uken kjører hun til treningen med LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke), hun liker å gå turer og er i svømmehallen så fort hun får litt tid.

Det å ha en jobb hvor hun tjener penger, gjør at Kristin kan reise på turer. Da reiser hun enten sammen med kjæresten eller vennene sine. Det å reise til forskjellige storbyer og oppleve deres kultur er meget interessant, synes Kristin. Hun gleder seg spesielt til 50 års gaven hun får av sin familie. Da blir det storbytur med alt inkludert!

Kristin har omtanke for de rundt seg og har vært fadder for flere nyansatte hos Næringstjenester, noe som har fungert veldig fint. «Det er en oppgave jeg trives godt med», sier Kristin og den vil hun veldig gjerne ha flere ganger.

Hun forteller også at hun har blitt forespurt på nytt om å ha et verv i organisasjonen Mental Helse og det stiller hun seg positiv til.

Kristin avslutter med å si at bedriftsbesøk er morsomt! «Vi har vært flere steder og besøkt bedrifter», det er veldig spennende»

Så da har vi en oppfordring! Hvis noen har lyst til å ha oss på besøk, si ifra.