Møt Rolf Borgen i ukas intervju.

Møt Rolf Borgen som startet hos oss i 1995 og har 25 års jubileum i år! Starten var i et produksjonslokale Næringstjenester hadde på Pepperstad Skog og videre ble han med til Verpet. Deretter i den gang splitter nye lokaler i Vestliveien 2.

Hver dag kommer han kjørende på jobb i sin fine brune mopedbil. En mopedbil har overbygg og en maksfart på 50 km/t. Denne er han strålende fornøyd med og han kommer seg lett rundt.

Han sier at han trives godt hos Næringstjenester. Det er en fin arbeidsplass i flotte lokaler. Vi har mange muligheter til å pakke, sorterere og reparere ulike produkter for kunder. Rolf liker spesielt å sette sammen displayer og fylle på varer i disse. Da føler han at han er et viktig ledd i en prosess ut i butikk.

Ellers er han veldig glad i administrative oppgaver og derfor har han en fast oppgave i å sortere og sette inn ordresedler i perm. Så fort det er å false brevark eller andre sorteringsoppdrag, da er Rolf fast med i dette teamet.

På fritiden spiller han boccia i «Moss og omegn boccia og teppecurlingklubb». Her trener han tre ganger i uken og de har i tillegg mye sosialt på fritiden. Det er stevner og mesterskap i hele Norge og de reiser flere ganger i året. Flinke er de og han kunne smykke seg med tittelen som individuell Norgesmester i boccia i 2019. «I bocciaklubben trives jeg veldig godt! Jeg har deltatt og trent der i 15. år, og dette er noe jeg vil fortsette med i mange år fremover», sier Rolf.

En annen idrett som interesserer han VELDIG mye er fotball! Favorittlaget er Vålerenga og Rolf følger dem i tykt og tynt. Han er flere ganger å se på tribunen på hjemmebane og reiser for å se dem på bortebane, hvis anledningen byr seg.

Deretter er det Tottenham som ligger hans hjerte nærmest. Der har Rolf en favorittspiller og det er Harry Kane som spiller spiss. I 1992 så var Rolf på reise for å se Tottenham sammen med supporterklubben i Norge. Drømmen er å gjøre det snart igjen! «Men det er dyrt», sier Rolf. Så imens får han med seg alle kampene på TV.

Han har hatt kjæreste i over to år og hun bor i Trondheim. «Det er langt unna». «Men vi snakker sammen på telefonen hver dag, og så fort det er boccia stevne i Trondheim. Da kommer jeg på besøk», avslutter han.