Møt Mari-Ann Grefsrud i ukas intervju.

I denne ukas intervju er det Mari-Ann Grefsrud som vi skal bli litt mer kjent med. Hun er gift og bor i Son sammen med mannen sin og hunden Pelle.

Mari-Ann er en grepa dame som ikke er redd for å ta i et tak. Hun bistår i de fleste arbeidsoppgaver vi får inn hos Næringstjenester og har for det meste et lite smil på lur. Hun er nemlig en dyktig renholder og er ofte vikar når vår faste renholder er borte. Samtidig er hun rask og effektiv på kjøkkenet, og liker godt å være med når vi har suppe eller fruktsalat på menyen. Hun har vært utplassert i en ordinær bedrift og jobbet i kantinen. Der la hun frem pålegg, laget kaffe, te og ordnet varm mat hver fredag. Det var en oppgave hun likte veldig godt.

I produksjonen er hun effektiv og hun flink til å bistå med pakking av forskjellige gaveesker, oppbygging av varedisplay, ulike telleoppdrag og lignende. Favorittoppgaven er å strikke sitteunderlag i ull som vi tover og selger. Vi forbereder nå påskeposen, og der har hun bidratt med over 25 stk. sitteunderlag som bare hun har strikket.

«Jeg liker også når vi har oppdrag hvor vi kan pakke inn i gavepapir», sier Mari-Ann. «Ellers så er det viktig å være på jobb hver dag og ha rutiner. Man kan ikke bare sitte i sofaen og ikke gjøre noe».

Kollegaer er også av stor betydning og det er nødvendig med et godt arbeidsmiljø. «Vi har mye moro sammen på jobb. Ler mye og jeg synes at jeg har koselige kollegaer.» sier Mari-Ann.

Privat så liker Mari-Ann å gå tur med Pelle eller å strikke som er hoved-sysselen. Hun har strikket mange pledd, overtrekk til stoler og sengeteppe i ekspress fart.

Turer med bilen står høyt i kurs hos Mari-Ann og mannen, og de er glade i å reise sammen. De sparer penger og høydepunktet er å shoppe hos Ullared i Sverige. Da blir det handlet inn til både hus, seg selv og hunden Pelle. Mari-Ann er en sosial dame og har vennene sine ofte på besøk hjemme. Hun er en godhjertet dame som er opptatt av at de rundt henne skal ha det bra.